Kontentbánya

Adolf Hitler is csak egy hülye hipszter voltAz utóbbi évek egyik legmegosztóbb divatjelensége a férfikonty, azaz a manbun. Habár rengeteg művész, celeb és belvárosi pszeudofavágó (a belvárosban nincsenek is fák), hordja a cuki fejtetőkontyot, a politikusok nemigen kaptak rá még. Pedig a világ vezetői sem néznének ki rosszul egy ilyen frizuracsoda alatt.

Kezdésnek itt van George W(eed) Bush, lentebb pedig a többi arc.

Tovább
0

Felismered ezt a tíz magyar bajszot?Az igazi férfit könnyű felismerni: bajsza van. Tömött vagy keskeny, pornós vagy pödört, mindegy. Össze tudod párosítani ezt a tíz ikonikus arcszőrzetet a gazdájával?

Tovább
0

Felismered a popsztárokat a gyerekkori fotóik alapján?Gyerekként a legmenőbb rockerarcok is aranyosak, aztán ahogy telnek az évek, már nem ez a jelző lesz az első, ami az ember eszébe jut róluk. Meg tudod tippelni, hogy ki kicsoda?

Gyerünk!

Tovább
0

Ez a hátborzongató videó tartja most lázban az internetetA feltöltő azt állítja, a felvételt Spanyolországban találták egy DVD-n, tele van titokzatos üzenetekkel. Egy részüket már megfejtették, de még mindig nem világos, mi az értelme.

Lássuk, mire jöttek rá eddig a netezők.

Tovább
0

Leonardo DiCaprio kedvenc listája - és te hány Victoria's Secret modellt ismersz fel?Ha az Oscar-díj nem is jön össze egyik kedvenc színészünknek, néhány teljesítménye hallatán elismerően bólogatunk. A VS modellek közül jó párat ismer Leo, sőt olyan magyar modellről is tudunk, aki hallotta már őt dobozgitáron játszani.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog