Kontentbánya

10 óriási baki, amit nem vettél észre a Csillagok háborújábanObi-Wan kábelről fénykardozik, felbukkan Luke szelleme, Vader meg átsétál egy űrhajón.

Tovább
0

Neked mi hiányzik a képekről?no-men-politika-video-elle-uk-Alex-tartót-Alyssa-Boni-8

no-men-politika-video-elle-uk-Alex-tartót-Alyssa-Boni-4

no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-18

Talán egy-két nagyon okos férfi, aki irányítja az életedet? A angol Elle készített egy videót, hogy megmutassa, milyen gyalázatos arányban vesznek, vehetnek részt a politikában. A filmben szép lassan eltűnnek a férfiak a képekről, hogy aztán ott maradjon  néhány magányos nő a Fehér Házban, az angol Parlamentben, az ENSZ-ben.

no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-7

no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-3

no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-17

Mikor nyert háborút nő - tette fel a kérdést minap egy rádióinterjóban Földi László, a menekültválságot, és abban Angela Merkel szerepét elemzeve. Az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója szerint"ilyen helyzetekben lehetőleg érzelmektől mentes, kristálytiszta logikájú válaszokat kell adni", és a német kancellárnak le kellene mondania. 

Neked mi hiányzik a magyar közéletből? És Földi Lászlóból?

forrás

Tovább
0

Felismered a világ 40 leghíresebb festményét?Oké, hogy a Mona Lisa még megy, de mi a neve Dalí híres órás képének? És ki a tanár azon a bizonyos anatómialeckén?

Kezdhetjük?

Tovább
0

Októberben minden napra egy horrorMég a harmada hátra van az októbernek, de 19 animált karakter és a hozzájuk kapcsolódó filmrészlet már fent van ezen az oldalon

Borzongani tessék!

Tovább
0

Melyik magyar sorozatból származik a kép?teszt sorozatok

Voltak a magyar történelemnek olyan időszakai, amikor a honfitársaink még nem a 24-en, True Detectiven, és vad motorosok kalandjain izgulták végig a téli estéket. Emlékszel még a magyar sitcomok szereplőire? Meddig vagy? Eddig, eddig, eddig?

Akkor lássuk a memóriád állapotát!

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog