Kontentbánya

Ha Micael Jackson szamuráj lett volnaAkkor így hangzana a Smooth Criminal.

A popsztár egyik leghíresebb slágerét tradicionális japán hangszerek segítségével dolgozták fel, azt talán túlzás lenne állítani, hogy jobb, mint az eredeti - hiszen a diszkó örök és elpusztíthatatlan -, de azért ez sem marad el tőle.

Tovább
0

Ez történik, ha az ember úgy akar kinézni, mint egy játékbabaA valódi Barbie és Ken összese 85 millió forintnyi dollárt költöttek plasztikai műtétekre. Én nem látom a hasonlóságot a híres babákkal, de biztos bennem van a hiba. Megtippelitek, hány évesek lehetnek?

Tovább
0

A Boeing olyan fémet alkotott, amit egy pitypang is simán elbírA forradalmi anyag valóban fém, de 99 százalék levegőt tartalmaz, ezért szinte súlytalan. Alapul az emberi csontot vették, ami kívül kemény ugyan, de belül könnyű, és szivacsos, mégis roppant strapabíró.

A microlattice az eddigi ismert legerősebb és egyben legkönnyebb anyag. És hogy hol tervezik használni? Természetesen reülőgépeken, amiket így rengeteg tonnányi fémtől szabadíthatnának meg, minden szempontból gazdaságosabbá téve a repülést. 

Tovább
0

Zsidó és arab, két jó barátIzrael egyik étterme az egyre fokozódo helyzetet baráti étkezésekkel igyekszik csillapítani, minden olyan asztaltársaságnak, ahol zsidók és arabok vegyesen üldögélnek és eszegetnek, 50 százalékos kedvezményt adnak.

Tovább
0

10 óriási baki, amit nem vettél észre a Csillagok háborújábanObi-Wan kábelről fénykardozik, felbukkan Luke szelleme, Vader meg átsétál egy űrhajón.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog