Kontentbánya

Zsidó és arab, két jó barátIzrael egyik étterme az egyre fokozódo helyzetet baráti étkezésekkel igyekszik csillapítani, minden olyan asztaltársaságnak, ahol zsidók és arabok vegyesen üldögélnek és eszegetnek, 50 százalékos kedvezményt adnak.

Tovább
0

10 óriási baki, amit nem vettél észre a Csillagok háborújábanObi-Wan kábelről fénykardozik, felbukkan Luke szelleme, Vader meg átsétál egy űrhajón.

Tovább
0

Neked mi hiányzik a képekről?no-men-politika-video-elle-uk-Alex-tartót-Alyssa-Boni-8

no-men-politika-video-elle-uk-Alex-tartót-Alyssa-Boni-4

no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-18

Talán egy-két nagyon okos férfi, aki irányítja az életedet? A angol Elle készített egy videót, hogy megmutassa, milyen gyalázatos arányban vesznek, vehetnek részt a politikában. A filmben szép lassan eltűnnek a férfiak a képekről, hogy aztán ott maradjon  néhány magányos nő a Fehér Házban, az angol Parlamentben, az ENSZ-ben.

no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-7

no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-3

no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-17

Mikor nyert háborút nő - tette fel a kérdést minap egy rádióinterjóban Földi László, a menekültválságot, és abban Angela Merkel szerepét elemzeve. Az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója szerint"ilyen helyzetekben lehetőleg érzelmektől mentes, kristálytiszta logikájú válaszokat kell adni", és a német kancellárnak le kellene mondania. 

Neked mi hiányzik a magyar közéletből? És Földi Lászlóból?

forrás

Tovább
0

Felismered a világ 40 leghíresebb festményét?Oké, hogy a Mona Lisa még megy, de mi a neve Dalí híres órás képének? És ki a tanár azon a bizonyos anatómialeckén?

Kezdhetjük?

Tovább
0

Októberben minden napra egy horrorMég a harmada hátra van az októbernek, de 19 animált karakter és a hozzájuk kapcsolódó filmrészlet már fent van ezen az oldalon

Borzongani tessék!

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog