Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Kontentbánya

Felismered ezt a tíz magyar bajszot?



Az igazi férfit könnyű felismerni: bajsza van. Tömött vagy keskeny, pornós vagy pödört, mindegy. Össze tudod párosítani ezt a tíz ikonikus arcszőrzetet a gazdájával?

Tovább
0

Felismered a popsztárokat a gyerekkori fotóik alapján?



Gyerekként a legmenőbb rockerarcok is aranyosak, aztán ahogy telnek az évek, már nem ez a jelző lesz az első, ami az ember eszébe jut róluk. Meg tudod tippelni, hogy ki kicsoda?

Gyerünk!

Tovább
0

Ez a hátborzongató videó tartja most lázban az internetet



A feltöltő azt állítja, a felvételt Spanyolországban találták egy DVD-n, tele van titokzatos üzenetekkel. Egy részüket már megfejtették, de még mindig nem világos, mi az értelme.

Lássuk, mire jöttek rá eddig a netezők.

Tovább
0

Leonardo DiCaprio kedvenc listája - és te hány Victoria's Secret modellt ismersz fel?



Ha az Oscar-díj nem is jön össze egyik kedvenc színészünknek, néhány teljesítménye hallatán elismerően bólogatunk. A VS modellek közül jó párat ismer Leo, sőt olyan magyar modellről is tudunk, aki hallotta már őt dobozgitáron játszani.

Tovább
0

Könnyfacsaró meglepetés: az apa megtanult járni lánya esküvőjére



Ralph Duquette túlélte a leukémiát, de a betegség komoly nyomokat hagyott hátra. Öt napot kómában töltött, a kemoterápia rettenetesen megviselte, fél szemére megvakult és tolószékbe kényszerült. Az oltárhoz kísérést azonban nem akarta elmulasztani, ezért egész nyáron szakember segítségével készült rá, hogy képes legyen megtenni azt a néhány lépést, amivel lányát az oltárhoz kísérhette.

Ennél szebb ajándékot nem is adhatott volna.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog