Kontentbánya

Totál szívás a Ponyvaregény: déja vu és óriási tisztelet Quentin Tarantinónak The side-by-side visual similarities of Breaking Bad and Pulp Fiction

Százszor láttad már Pulp Fictiont? Fejedben van az összes jelenet? Imádtad? És hogy állsz a Breaking Baddel? Jorge Lungeo, aki még nálad is nagyobb fan. összegyűjtötte Ponyvaegényből azokat a snitteket, amelyeknek képkivágásai később visszaköszöntek Vince Gilligan sorozatának jeleneteiben.

Tovább
0

Fogadjunk, hogy mindjárt Barcelonában akarsz görkorizniElképesztően menő csajok tolják a városban. Van néhány frankó perecelés is, meg nyálmentes életöröm.

Tovább
0

Ha Micael Jackson szamuráj lett volnaAkkor így hangzana a Smooth Criminal.

A popsztár egyik leghíresebb slágerét tradicionális japán hangszerek segítségével dolgozták fel, azt talán túlzás lenne állítani, hogy jobb, mint az eredeti - hiszen a diszkó örök és elpusztíthatatlan -, de azért ez sem marad el tőle.

Tovább
0

Ez történik, ha az ember úgy akar kinézni, mint egy játékbabaA valódi Barbie és Ken összese 85 millió forintnyi dollárt költöttek plasztikai műtétekre. Én nem látom a hasonlóságot a híres babákkal, de biztos bennem van a hiba. Megtippelitek, hány évesek lehetnek?

Tovább
0

A Boeing olyan fémet alkotott, amit egy pitypang is simán elbírA forradalmi anyag valóban fém, de 99 százalék levegőt tartalmaz, ezért szinte súlytalan. Alapul az emberi csontot vették, ami kívül kemény ugyan, de belül könnyű, és szivacsos, mégis roppant strapabíró.

A microlattice az eddigi ismert legerősebb és egyben legkönnyebb anyag. És hogy hol tervezik használni? Természetesen reülőgépeken, amiket így rengeteg tonnányi fémtől szabadíthatnának meg, minden szempontból gazdaságosabbá téve a repülést. 

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog