Kontentbánya

Amikor még volt bimbi a Playboyban :(Ikonikus címlapok egy szebb korból

1. Marilyn Monroe

1953, az első borító, több mint 51 000 példányban kelt el

Tovább
0

Mennyire ismered a legnagyobb hollywoodi legendákat?Teszt az aranykorból, amikor még a mozivászon is fehérebben ragyogott, a sztárok pedig színészek voltak, nem holmi csöcsvillantó, péniszlengető, gyártósoron készült celebek.

Tovább
0

A texasi törvénysólyom újból lecsap!Ryan Wilson ügyvédet valószínűleg nem is anya szülte, hanem egy fehérfejű rétisas tojásából kelt ki, amikor arra rácsaptak az amerikai alkotmány második módosításával.

Wilson eddig is csodálatos reklámokkal népszerűsítette magát, a legújabb darabban egy részeg, pornósbajszú rendőrtől védi meg az állampolgárokat, és baltával megy a hallgatózó zsarutörpének.
Tovább
0

Valami ilyesmi lehet be-LSD-zve tekerni az erdőbenVagy talán az idegenek űrhajói világítják meg ilyen furán az erdőt?

Tovább
0

Totál szívás a Ponyvaregény: déja vu és óriási tisztelet Quentin Tarantinónak The side-by-side visual similarities of Breaking Bad and Pulp Fiction

Százszor láttad már Pulp Fictiont? Fejedben van az összes jelenet? Imádtad? És hogy állsz a Breaking Baddel? Jorge Lungeo, aki még nálad is nagyobb fan. összegyűjtötte Ponyvaegényből azokat a snitteket, amelyeknek képkivágásai később visszaköszöntek Vince Gilligan sorozatának jeleneteiben.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog