Kontentbánya

Valami ilyesmi lehet be-LSD-zve tekerni az erdőbenVagy talán az idegenek űrhajói világítják meg ilyen furán az erdőt?

Tovább
0

Totál szívás a Ponyvaregény: déja vu és óriási tisztelet Quentin Tarantinónak The side-by-side visual similarities of Breaking Bad and Pulp Fiction

Százszor láttad már Pulp Fictiont? Fejedben van az összes jelenet? Imádtad? És hogy állsz a Breaking Baddel? Jorge Lungeo, aki még nálad is nagyobb fan. összegyűjtötte Ponyvaegényből azokat a snitteket, amelyeknek képkivágásai később visszaköszöntek Vince Gilligan sorozatának jeleneteiben.

Tovább
0

Fogadjunk, hogy mindjárt Barcelonában akarsz görkorizniElképesztően menő csajok tolják a városban. Van néhány frankó perecelés is, meg nyálmentes életöröm.

Tovább
0

Ha Micael Jackson szamuráj lett volnaAkkor így hangzana a Smooth Criminal.

A popsztár egyik leghíresebb slágerét tradicionális japán hangszerek segítségével dolgozták fel, azt talán túlzás lenne állítani, hogy jobb, mint az eredeti - hiszen a diszkó örök és elpusztíthatatlan -, de azért ez sem marad el tőle.

Tovább
0

Ez történik, ha az ember úgy akar kinézni, mint egy játékbabaA valódi Barbie és Ken összese 85 millió forintnyi dollárt költöttek plasztikai műtétekre. Én nem látom a hasonlóságot a híres babákkal, de biztos bennem van a hiba. Megtippelitek, hány évesek lehetnek?

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog