Kontentbánya

Könnyfacsaró meglepetés: az apa megtanult járni lánya esküvőjéreRalph Duquette túlélte a leukémiát, de a betegség komoly nyomokat hagyott hátra. Öt napot kómában töltött, a kemoterápia rettenetesen megviselte, fél szemére megvakult és tolószékbe kényszerült. Az oltárhoz kísérést azonban nem akarta elmulasztani, ezért egész nyáron szakember segítségével készült rá, hogy képes legyen megtenni azt a néhány lépést, amivel lányát az oltárhoz kísérhette.

Ennél szebb ajándékot nem is adhatott volna.

Tovább
0

Amikor még volt bimbi a Playboyban :(Ikonikus címlapok egy szebb korból

1. Marilyn Monroe

1953, az első borító, több mint 51 000 példányban kelt el

Tovább
0

Mennyire ismered a legnagyobb hollywoodi legendákat?Teszt az aranykorból, amikor még a mozivászon is fehérebben ragyogott, a sztárok pedig színészek voltak, nem holmi csöcsvillantó, péniszlengető, gyártósoron készült celebek.

Tovább
0

A texasi törvénysólyom újból lecsap!Ryan Wilson ügyvédet valószínűleg nem is anya szülte, hanem egy fehérfejű rétisas tojásából kelt ki, amikor arra rácsaptak az amerikai alkotmány második módosításával.

Wilson eddig is csodálatos reklámokkal népszerűsítette magát, a legújabb darabban egy részeg, pornósbajszú rendőrtől védi meg az állampolgárokat, és baltával megy a hallgatózó zsarutörpének.
Tovább
0

Valami ilyesmi lehet be-LSD-zve tekerni az erdőbenVagy talán az idegenek űrhajói világítják meg ilyen furán az erdőt?

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog