Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Kontentbánya

Életre keltek a filmplakátok



Ha lenne filmklub a Roxfortban, tuti ilyen posztereket raknak a falára.

Tovább
0

Megtalálod a rejtőzködő cicákat a képeken?



Nem olyan könnyű feladat, ez itt lent csak egy nagyon lájtos kép. A szabályok: minden képen egy cica van, de van olyan kártya, amelyen két kép is szerepel. A megoldást akkor láthatjátok, ha a képre kattintotok.

Cicára fel!

Tovább
0

Ha az Egyesült Államokba jössz



A menekültválság egy másik időszakának emlékeit tárta olvasói elé a Huffington Post. A New York-i bevándorlási hivatal egyik alkalmazottja, az amatőr fotós készített képeket több mint egy évszázada az Egyesült Államokba 1905 és 1914 között érkezett bevándorlókról. Reméljük, tisztelték a kultúrát, és betartották a törvényeket, meg minden.

Tovább
0

Ritka debil fejük van a szárítkozó cicáknak



Úgy eltorzul a kis pofájuk, mintha épp szabadesés közben hozták volna rájuk a frászt, pedig az állatok csak tisztálkodás illetve simogatás után rázták meg magukat.

További debilkék lent.

És végül egy videó:

via

Tovább
0

Adolf Hitler is csak egy hülye hipszter volt



Az utóbbi évek egyik legmegosztóbb divatjelensége a férfikonty, azaz a manbun. Habár rengeteg művész, celeb és belvárosi pszeudofavágó (a belvárosban nincsenek is fák), hordja a cuki fejtetőkontyot, a politikusok nemigen kaptak rá még. Pedig a világ vezetői sem néznének ki rosszul egy ilyen frizuracsoda alatt.

Kezdésnek itt van George W(eed) Bush, lentebb pedig a többi arc.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog