Kontentbánya

33 DIY trükkel új szintre emelheted a fotóidatHázibarkács trükkök mindenkinek, aki szokott fényépezni.

Tovább
0

Levették egy szupermarket polcairól a külföldi termékeket a rasszizmus miattÍgy akarják felhívni a figyelmet arra, hogy a sokszínűség a külföldiek nélkül elég szegényes az élet a bolti választék terén is. Ej, ez a fránya globalizáció.

Tovább
0

Trónok rapszódiájaIlyen, amikor a világ egyik legismertebb slágerét, a Queen Bohemian Rhapsody-ját a világ egyik legismertebb sorozatával, a Trónok harcával mixelik. A zene a régi, a szöveg új.

Tovább
0

Minden, amijük csak vanEgy kínai fotós, Huang Qingjun zseniális projektje: portré kinai családokról, és mindenükről, amit csak birtokolnak. Érdemes nyomkodni a galériát!

További fotók a projektből erre.

fotó kína galéria vagyon

Tovább
0

A város, ahol megvalósulni látszik Hitchcock MadarakjaAz alaszkai Unalaska szigetén lassan átveszik a hatalmat a fehérfejű rétisasok, amelyet mindenki csak az USA nemzeti állataként ismer. Sokak álmodnak róla, hogy láthassák a fenséges kinézetű madarat a szabadban is, de itt valószínűleg csalódnának. A sas nem csak ragadozó, dögevő is, a helyi szeméttelep és halászat viszont remek táplálékforrást jelent nekik, elszaporodtak hát, mint máshol a galambok.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog