Kontentbánya

Látod a 16 kört a képen?optikai illúzió

Nem könnyű ez az optikai illúzió, bár van akinek azonnal sikerül meglátni a köröket, de ha egyszer neked is összejött, nem tudod nem látni őket.

Tovább
0

EX-CIA repülőből romkocsmaNéhány bulinegyedes kocsmát szívesen elcserélnénk erre a Costa Ricában üzemelő repcskocsmára. A C-123-as gépet a CIA hagyta hátra, még a nicaraguai beavatkozás után, egy ideig eszegette a természet, azttán úgy 15 éve úgy döntöttek, ha már itt van, igyuk le magunkat benne. A gépet 3000 dollárért vették meg 2000-ben, és a legmenőbb naplementenéző hellyé tették a parton.

A galériához katt a képre, itt meg a hely maga.

Tovább
0

Így képzelték el az ezredforduló világát 1910-benRepülő emberek, bálnahajó, csatakocsik, takarító robot. Nem tévedtek nagyot, de rengeteg mindenre nem gondoltak, ami megvalósult, és életünk része lett.

Tovább
0

Mi okozza a legnagyobb kínt a világon?Az Infographics Show készített egy igen érdekes videót a legdurvább és leggyakoribb fájdalmakról. Lássuk, mi az a dolog, ami miatt az elszenvedői negyede inkább öngyilkos lesz?

Tovább
0

2017 legjobb 21 utazós fotója a Natgeo szerint15 000 nevezett képből szavaztak a legjobbakra, a bírók kihirdették a nyerteseket. Eldobod az agyad.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog