Kontentbánya

Tudod, melyik szerző írta a könyvet?teszt

Össze tudod párosítani a címet az íróval? 15 kérdés, lássuk, hogy szerepelsz.

Tovább
0

Sosem látott atomrobbantásokA videókat eddig valahol jól elrejtve, lassan rohadó filmtekercseken tárolták, de az amerikai kormányzat most feloldta a titkosításukat.

Tovább
0

Felismered a sztárokat a gyerekkori fotóikon?teszt

Teszt: 15 kérdés, kitalálod kit ábrázol a fénykép? Ha nem ismered a nevüket, felnőtt képekkel segítünk.

Tovább
0

Földrajz teszt, csak haladóknakteszt

Lássuk, mennyire ismered a világ országait. Ez nem sima zászlófelismerés lesz.

Tovább
0

Nőnap, hellóA Vogue elég menő összeállítással jelentkezett nőnap előtt. Nem elég, hogy nem a hagyományos nőnapi nyál folyik a képernyőről, hanem ráadásként a fegyveres alakulatoknál szóló nők előtt tisztelegnek egy menő fotósorozattal.

2016 nagy év volt a katonai pályán szolgáló vagy oda készülő nőknek. Ekkor nyitották meg ugyanis a lehetőséget, hogy közvetlen összecsapásokban részt vegyenek, valamint azt, hogy a speciális egységek, mint amilyen a Navy SEALs vagy a Delta Kommandó, egyáltalán beengedjen nőket a tagjai közé. Persze óriási hiszti volt az egész körül, pedig a követelményrendszert nem vitték lejjebb, egyszerűen azt mondták ki, aki képes elvégezni a képzést, átmegy a teszteken, és ezzel óhajt foglalkozni, az nemére való tekintet nélkül megteheti. 

Tehát kedves nőtársaink, fogadjátok szeretettel ezt a képcsokrot hóvirág helyett. További képek, rövid leírás a szereplőkről, azaz az eredeti anyag erre található.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog