Kontentbánya

Teszt: ébredés a filmekben és sorozatokbanteszt ébredés

Fantasztikus formátummal jelentkezünk, gifteszt közvetkezik: 20 filmből, sorozatból láthattok, ébredős és ébresztgetős jeleneteket, a mozgóképek alatt pedig a helyes címre kell bökni. Jó reggelt.

Tovább
0

A halál asszonya és a II. vh. többi szovjet mesterlövésznője1941. júniusában Németország megtámadta a Szovjetuniót. Végül kudarcot vallottak, de a brutális háborúban nem csak férfiak harcoltak: a szovjet oldalon több mint 2000 nő jelentkezett a hadseregbe, mint mesterlövész. Mind közül a leghíresebb a Halál asszonya volt. Olga Sirnyina retusőr a róluk készült korabeli fotókat színezte ki.

Tovább
0

Felismered a híres férfiakat?teszt

Ezt a remek tesztet a Playbuzzon találtuk, gyorsan lefordítottuk, és megosztjuk itt is, tegyétek csak próbára magatokat. Főleg színészek szerepelnek benne, de vannak zenészek, politikusok és egyéb hírességek is. Hajrá!

Tovább
0

Melyik országnak melyik a kedvenc könyve?Vagy a legfontosabb? Vagy amit a legtöbb emberbe belevernek kötelező olvasmány gyanánt? Nem teljesen világos, hogy Backforward24 milyen módszertan alapján állította össze a térképet, de összeállította. Kitalálod, Magyarországon melyik nyert?

Kép nagyban itt.

Tovább
0

Brutálisan nekimegy a ló az aligátornakAz eset Floridában történt, a békésen legelésző lovak egyike kiszúrja a közelben parkoló hüllőt.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog