Kontentbánya

Trónok rapszódiájaIlyen, amikor a világ egyik legismertebb slágerét, a Queen Bohemian Rhapsody-ját a világ egyik legismertebb sorozatával, a Trónok harcával mixelik. A zene a régi, a szöveg új.

Tovább
0

Minden, amijük csak vanEgy kínai fotós, Huang Qingjun zseniális projektje: portré kinai családokról, és mindenükről, amit csak birtokolnak. Érdemes nyomkodni a galériát!

További fotók a projektből erre.

fotó kína galéria vagyon

Tovább
0

A város, ahol megvalósulni látszik Hitchcock MadarakjaAz alaszkai Unalaska szigetén lassan átveszik a hatalmat a fehérfejű rétisasok, amelyet mindenki csak az USA nemzeti állataként ismer. Sokak álmodnak róla, hogy láthassák a fenséges kinézetű madarat a szabadban is, de itt valószínűleg csalódnának. A sas nem csak ragadozó, dögevő is, a helyi szeméttelep és halászat viszont remek táplálékforrást jelent nekik, elszaporodtak hát, mint máshol a galambok.

Tovább
0

Látod a 16 kört a képen?optikai illúzió

Nem könnyű ez az optikai illúzió, bár van akinek azonnal sikerül meglátni a köröket, de ha egyszer neked is összejött, nem tudod nem látni őket.

Tovább
0

EX-CIA repülőből romkocsmaNéhány bulinegyedes kocsmát szívesen elcserélnénk erre a Costa Ricában üzemelő repcskocsmára. A C-123-as gépet a CIA hagyta hátra, még a nicaraguai beavatkozás után, egy ideig eszegette a természet, azttán úgy 15 éve úgy döntöttek, ha már itt van, igyuk le magunkat benne. A gépet 3000 dollárért vették meg 2000-ben, és a legmenőbb naplementenéző hellyé tették a parton.

A galériához katt a képre, itt meg a hely maga.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog