Kontentbánya

Beszóltak a kanos munkások, de a biciklis csaj bosszút álltAz angolban van is egy remek kifejezés - a catcalling - arra, amikor a legnagyobb tahók elkezdenek fütyülni meg mindenféle kevésbé burkolt szexuális célzásokat tenni a közelükben elhaladó nőknek.

Tovább
0

Kiszúrod mind a 12 katonát a képen?Nagyobb méret

A képen a birt hadsereg egyik legelitebb egységének 12 tagja szerepel. A Household Cavalry adja a brit uralkodó testőrségét, de a katonák a harctéri felderítésben is hatalmas profik. Itt épp Bruneiben gyakorlatoznak, kiszúrod mind a 12 katonát?

Tovább
0

Menőség vagy ultragáz: bőrdzsekis menyasszonyokMindenki úgy néz ki élete legboldogabb napján, ahogy akar, nem? Hát nem, természetesen az okos rokonok, és az internetes kommentelők ezt is jobban tudják. Pedig a fehér ruhán a fekete dzseki elég lazán néz ki. De mit szólna hozzá szegény Olga néni?

Tovább
0

Mennyire vágod a rendszerváltás előtti magyar rockegyütteseket?Retró teszt következik, a kései szocializmus és a rendszerváltás környékének zenei világába. Meg tudod még különböztetni a sok hosszúhajú suhancot?

teszt

Hajrá.

Tovább
0

Te mennyire lennél befosva, ha egy 10 méteres toronyról kéne leugranod?Mert ezek a svédek eléggé be vannak.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog