Kontentbánya

Milyen nagyok a legnagyobbak?Vannak dolgok. Aztán vannak ezekből a dolgokból piszok nagyok. Most eltekintünk attól, hogy mindenféle kétes eredetű a világ lenagyobb töke, tehene, köldökszösze marhaságokról kérdezzünk titeket, itt vannak az eggyel értelmesebb rekordok.

nagydologsprint

Lássuk, tudod-e, mekkora volt a legnagyobb.

Tovább
0

Elsőre ártatlannak tűnik, de kiszúrod az összes hátborzongató részletet a képenOké, a koponya a kávéscsészében elég könnyen kiszúrható, de nézd csak meg jobban a képet...

Tovább
0

Léteznek ezek a kémiai elemek?teszt

Reálosok, ez a teszt nektek lett inkább kitalálva. 20 kémiai elemet sorolunk fel, el kell dönteni, szerepelnek-e a periódusos rendszer 118 eleme között.

Tovább
0

Anyák és lányaik ugyanabban a szalagavatós ruhában20-30 éve elég hülye divat volt, és elég fura dolgokat tudtak felvenni az emberek, de ezek a ruhák akkor is és most is megállják a helyüket.

Tovább
0

Az elmúlt 70 év seggfejeiÍgy néztek ki az ütnivaló "macsók" a bokszos, bajszos keménylegényektől a bundes-sérós puncimáguson át a férfikontyos, ecigis vegánoidokig. A rengeteg maszkulin mélypont közül a legmélyebb valószínűleg a 90-es évek hülyegyerekei voltak.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog