Kontentbánya

Lángra lobbantotta a saját ejtőernyőjétBrianne Thompson ejtőernyős egy jelzőpisztollyal lőtte szét a saját ernyőjét, ráadásul le is videózta az egészet.

Az okokat nem taglalta, annyit elég tudni, hogy Thompson iszonyú menő, és persze volt nála egy másik ernyő, úgyhogy túlélte az esetet.

Tovább
0

Amikor pofátlanul lopnak egész jeleneteket más filmekbőlMinek még egy autós akciójelenet, ha a múltkori olyan látványosra sikerült? Minek felrobbantani még egy űrhajót, ha pont úgy néz ki, mint az előző? És főleg minek kopaszra borotválni pár gyereket, és tornaórát tartani nekik, ha úgyis volt egy sorozatunk, amiben már ezt egyszer lefilmeztük?

Ez már nem homage vagy utánzás: az alábbi videó konkrét eseteket vizsgál, amikor pénzhiány vagy egyéb okok miatt ugyanazokat a képsorokat használja több, néha egymástól tök független film. Nektek feltűnik, amikor ugyanazt látjátok kétszer?

Tovább
0

Kié ez a dekoltázs?Tíz dekoltázsról kell eldönteni, hogy melyik magyar színésznőhöz tartoznak. Három választási lehetőség van, az eredményeket kommentekben tolhatjátok.

Hajrá!

Tovább
0

Így teszi tönkre a Tinder az ismerkedéstBen Brand remek kisfilmben mutatja be, hogy miért nem érdemes túl sokat nézegetni a randiappokat.

A 97% c. kisfilm az elmúlt két évben több mint 70 nemzetközi filmfesztiválon szerepelt, most került fel a Vimeóra.

Tovább
0

Felismered a magyar szerzőket?A nevüket ezerszer hallhattad, a műveiket is biztos olvastad már, de tudod, hogy néznek ki?

18 személy, párosítsd a nevüket az arcképükkel. Hajrá!

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog