Kontentbánya

Kié ez a dekoltázs? 2.A magyar cicik után a nemzetközi cicik következnek, a feladat egyszerű, ki kell választani, melyik hírességé a képen látható dekoltázs.

Hajrá!

Tovább
0

Kié ez a seggáll?A köznyelv seggállnak nevezi azt az álltípust, amelyen látható egy kis vágás, bemélyedés, így pedig az áll formája hasonlatossá válik egy fenékéhez.

A segáll tök elterjedt dolog, csomó ember ilyennel az arcán lett világhíres. A következő tesztben azt kell eltalálni, melyik áll melyik sztárhoz tartozik. Hajrá!

Tovább
0

Ilyen a teljesen átlátszó flipperPöckölném a golyóit!

via

Tovább
0

Éjszaka a földönA következő teszttel is maradunk a földrajz témakörén belül, esti műholdképek alapján kell felismerni a kivilágított városokat.

Vannak köztük könnyebbek és nehezebbek, a fenti még nem a kvíz része, azért remélhetőleg mindenki felismeri. Jöhet a többi?

Tovább
0

Lara Croft seggre hízikSonya Blade-ről pedig végre elhiszi az ember, hogy ilyen lábakkal tényleg összeroppant bárkit.

Kevés károsabb dolog van az ember lelki világára, mint amikor lehetetlen ideálokat tart követendő példaképnek. Ennek tipikus példája a női magazinokban látható, agyonfotosoppolt, tökéletesen öltözködő modellek sora, de hasonlóan valószerűtlenek a számítógépes játékok szereplői is. A bulimia.com most ezekre hívta fel a figyelmet.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog