Kontentbánya

Ez a hátborzongató videó tartja most lázban az internetetA feltöltő azt állítja, a felvételt Spanyolországban találták egy DVD-n, tele van titokzatos üzenetekkel. Egy részüket már megfejtették, de még mindig nem világos, mi az értelme.

Lássuk, mire jöttek rá eddig a netezők.

Tovább
0

Leonardo DiCaprio kedvenc listája - és te hány Victoria's Secret modellt ismersz fel?Ha az Oscar-díj nem is jön össze egyik kedvenc színészünknek, néhány teljesítménye hallatán elismerően bólogatunk. A VS modellek közül jó párat ismer Leo, sőt olyan magyar modellről is tudunk, aki hallotta már őt dobozgitáron játszani.

Tovább
0

Könnyfacsaró meglepetés: az apa megtanult járni lánya esküvőjéreRalph Duquette túlélte a leukémiát, de a betegség komoly nyomokat hagyott hátra. Öt napot kómában töltött, a kemoterápia rettenetesen megviselte, fél szemére megvakult és tolószékbe kényszerült. Az oltárhoz kísérést azonban nem akarta elmulasztani, ezért egész nyáron szakember segítségével készült rá, hogy képes legyen megtenni azt a néhány lépést, amivel lányát az oltárhoz kísérhette.

Ennél szebb ajándékot nem is adhatott volna.

Tovább
0

Amikor még volt bimbi a Playboyban :(Ikonikus címlapok egy szebb korból

1. Marilyn Monroe

1953, az első borító, több mint 51 000 példányban kelt el

Tovább
0

Mennyire ismered a legnagyobb hollywoodi legendákat?Teszt az aranykorból, amikor még a mozivászon is fehérebben ragyogott, a sztárok pedig színészek voltak, nem holmi csöcsvillantó, péniszlengető, gyártósoron készült celebek.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog