Kontentbánya

Kié ez a dekoltázs? 3.Hollywoodi hírességeket kell felismerni, volt már ilyen tesztünk, sőt, volt magyar színésznőkkel is.

teszt

Hajrá!

Tovább
0

Így néznek ki full smink nélkül a modellekNem csak a digitális utómunka hatásaival, de már a fotózást megelőző, sok szakértőt igénylő szépítékezéssel sem versenyezhet könnyen egy földi halandó.

Tovább
0

Ki tudod találni az alábbi szexpózok nevét?Dugni, szeretkezni rengeteg pózban lehet, a Kámaszútrában is felsorolnak egy adagot. A most következő tesztben 12 testhelyzetet kell felismerni, három név közül kell választani, a póz az egyik néven ismert, a másik kettő baromság, mi találtuk ki.

teszt

Lássuk, kertész vagy-e a gyönyörök kertjében, vagy nem ártana elmenni egy tantrikus szextanfolyamra

Tovább
0

Úgy véled, ismered szép magyar hazádat?Igen kemény honismereti teszt következik: a megyéket kell felismerni az alakjukról. Budapest és Pest megye egyben szerepelnek, a képek egymáshoz képest nem méretarányosak.

Sőt, egy megyét kihagytunk a kvízből. Rájössz, melyiket?

Tovább
0

Az Éhezők viadala főhősnője tényleg nagyon szereti a pitátIlyen az, amikor egy közepesen béna szóviccből kihozzák a maximumot. A müzliutáló Ryan Gosling után itt van a tényleg nagyon éhes Katniss.

popkult

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog