Kontentbánya

Drágám, felrobbant a gyerekünkQuadra ültette a gyereket, aki véletlenül gázt adott, beleszaladt egy árokba, és felrobbant. Ezzel viccelte meg Roman Atwood humorista a csaját, szerintem örülhet neki, ha a nő nem hagyja el, én tuti azt tenném a helyében.

Tovább
0

Temetői szimbolikaMit jelent a szárnyas koponya, a fordított fáklya és a letakart urna a sírokon?

Tovább
0

Beöltözöl Halloweenkor?Már nyújtjuk is segítő kezünket az ideális jelmez elkészítéséhez. Lássuk, miben csapatták régen!

Értesülj te is a halál legfrissebb híreiről innen

Tovább
0

Az Iphone-osok gyorsabban kiverik, mint az androidosokA rajzolt pornóra inkább az androidosok keresnek, de az Apple telefonok tulajdonosait jobban érdekli az álvérfertőzés. De mi a helyzet a transzvesztitás, a kövér nős és a fekete leszbis filmekkel?

A világ egyik legnépszerűbb pornóoldala, a Pornhub készített egy halom új infografikát, most azt vizsgálták, hogy a különböző mobileszközök felhasználói milyen pornófogyasztási szokásokkal rendelkeznek. Következzenek a legérdekesebb statisztikák.

Az oldalon töltött átlagos idő, és az egy látogatás során megnézett oldalak átlagos száma:

A másik operációs rendszerhez képest gyakrabban látogatott kategóriák:

A másik operációs rendszerhez képest gyakrabban keresett kifejezések:

A leggyakrabban keresett kifejezések:

Legnépszerűbb pornósztárok:

További statisztikákat itt találtok, kiderül például, hogy tableten az iOS, telefonon viszont inkább az android a népszerűbb a Pornhub látogatói körében.

Tovább
0

Így még biztos soha nem láttad a Holdra szállástHipnotikus kisfilmet, sőt, videoklipet csináltak abból a több ezer fényképből, mely pár napja bejárta az internetet.

Nekem nem annyira jön be ez a videójátékos zene alatta (Lift Motif by Kevin MacLeod), de valahogy mégis illik a felvételhez.

via io9

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Legfrissebb bejegyzések

Reblog