Kontentbánya

Októberben minden napra egy horrorMég a harmada hátra van az októbernek, de 19 animált karakter és a hozzájuk kapcsolódó filmrészlet már fent van ezen az oldalon

Borzongani tessék!

Tovább
0

Melyik magyar sorozatból származik a kép?teszt sorozatok

Voltak a magyar történelemnek olyan időszakai, amikor a honfitársaink még nem a 24-en, True Detectiven, és vad motorosok kalandjain izgulták végig a téli estéket. Emlékszel még a magyar sitcomok szereplőire? Meddig vagy? Eddig, eddig, eddig?

Akkor lássuk a memóriád állapotát!

Tovább
0

Mostantól üzenetet küld a menstruációs vérA menstuációs kehely avagy cup már jó ideje a piacon figyel, ami mind egészségügyi, mind környezetvédelmi, mind anyagi szempontból remek alternatívája a hagyományos eszközöknek.

Ezt emeli hamarosan új szintee a LOONCUP, ami egy applikációval összekötve a cucc mennyiségéről, színéről gyűjt adatokat, és minden nő tudja, hogy ezek elég fontos információk lehetnek. Idővel azt is jelzi, hogy mikor esedékes a menzesz, úgyhogy külön naplót sem kell vezetni, azaz elfelejteni vezetni, és hülyén ülni a nőgyógyásznál, mikor felteszi a kérdést, mikor is volt az utolsó. A Kikcstarteren jó rég összegyűlt a pénz a megvalósításhoz, tele vele a világsajtó, úgyhogy lassan be lehet fejezni, hogy úgy menstruáljunk, mint az állatok, fogalom és technika nélkül.

Tovább
0

A cicatáska az új japán diliPico, egy japán háziasszony készíti őket - természetesen nem igazi macskákból, hanem plüssből -, és mivel rengeteg melóval jár egy-egy darab, ezért csak egy akuciós oldalon árulja őket.

Tovább
0

Itt a világ 50 legszebb nője. Hányat ismersz fel közülük?Szőkék, barnák, feketék. Ismered őket a filmvászonról, reklámokból és a kifutóról. Láttad őket már ezerszer. A nevüket is tudod?

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Legfrissebb bejegyzések

Reblog