pokémon

Élelmes emberek máris számtalan módját fedezték fel, hogy lehet profitálni a pokémonvadászok tömegén.

 

pokémon

A srác világítós pokélabdákat árul, hogy az éjszakai sötétben bóklászó pokémonozókat ne üssék el az autók.

pokémon

Ez a menhely arra kéri a játékosokat, hogy ha úgyis csomót sétálnak vadászat közben, sétáltassák meg a kutyusokat. Ez több szempontból is okos dolog: jó a kutyáknak, hogy sétálhatnak, jó a menhely dolgozóinak, hogy nem nekik kell sétáltatniuk, és ott van a lehetőség, hogy a játékos úgy összebarátkozik a kutyával, hogy örökbefogadja.

pokémonA kislány harapnivalókat árul a külvárosinak tűnő (azaz esélyes, hogy nincs semmilyen bolt a közelben) pokémegállóban. Ráadásul a 3 csapat színe szerint vannak a portrékák.

pokémon

Az autópályafelügyelet új muníciót kapott az elrettentőkampányához, bár ez inkább szomorú, és felhívja a figyelmet a játék veszélyeire.

pokémon

Új telefonnal könnyebb elkapni a pokémonokat a telefonárus szerint.

pokémon

A gyerekek limonádét árulnak egy pokéstopban, de a pénzt a rákos gyerekek alapítványa kapja.

pokémon

Hogy lehet érdekesebbé tenni a valódi állatokat? Csináljunk az állatkertbe a játékban szereplő leíráshoz hasonló táblákat.

pokémon

Ebben a hamburgerezőben a játékosok kiírhatják, melyik pokémont kapták itt el, hogy a többieknek is kedvük legyen bejönni.

pokémon

Lakásvásárlásnál fontos tényező a piaci érték szempontjából, hogy milyen poképontok vannak a közelben. Egy mérföldön belül itt van 2 edzőterem és 7 pokémegálló.

pokémon

A különböző csapatok az edzőtermi pokécsatákon kívül borravalóval is versenghetnek.

pokémon

Unod a gyaloglást? Bérelj fel óránként 30 dolcsiért egy pokétaxist, aki szépen visz a városban, amíg te gyűjtöd a félreeső helyek bújkáló pokémonokat. Az árat a haverjaiddal felezheted is, ha többen ültök be, és sokkal biztonságosabb, mintha a vezetés közben játszanál, emlékezzünk csak az autópálya-felügyelet plakátjára.

pokémon

Ha elkaptál egy erősebb pokémont, és be is tudod bizonyítani, akkor ingyen perec jár.

pokémon

A főnök úr kedvence csapatának tagjai 10% kedvezményt kapnak az étteremben.

pokémon

A Pokémon Go zabálja az akkumulátort, úgyhogy minden valamirevaló játékos hordozható töltővel indul vadászni – anélkül szinte nem is érdemes elindulni. Szóval mivel lehet jobban hirdetni a külső akksikat, mint a pokémonokkal.

pokémon

Ingyen vibrátor jár, ha megosztod, milyen pokémont kaptál el a szexbolt mellett.

pokémon

Ezt a templom-pokémegállót minden kedden másfél órára becsalizzák (odagyűlik egy csomó pokémon (és ennek kapcsán pokévadász is)). Van ingyen harapnivaló és ital, jöhet mindenki. Ha közben a pap térít, hát ki lehet bírni.

pokémon

Ha elhasználsz egy pokécsalit ebben az étteremben, 4 dollárral kevesebbet kell fizetned. Megéri: nagy tételben egy pokécsali kábé 0.6 dollárba kerül, de néha kap a játékos ingyen is pár darabot (fél óráig van hatása egy ilyennek). A tulaj is örülhet, 12 órára 27 ezer forintért ömleni fognak a játékosok, akik nem csak a pokémonokra gyűlnek, hanem valószínűleg fogyasztani is fognak a kedvezmény miatt. (Ha a tulaj saját maga csalizza be a helyet, 4 ezer forintból is megúszhatja.)

via