Talán a valaha volt egyik legjobb Reddit thread feszegeti a kérdést, és érdemes is végigolvasni az eredetit, de azért szemezgettünk belőle. "A csajoknak egyszerűen kurvajó illatuk van. Zuhanyzás után, mikor kijönnek a fürdőszobából, olyan, mintha valaki rájuk borított volna egy üveg vidám pöttyöt, vagy valami. Virágillatúak, gyümölcsillatúak, édesek. Bárcsak én is virágágyás illatú lehetnék, anélkül, hogy megszólnának. "

Van, aki egyszerűen a kiskifli akar lenni, nem mindig a nagy. Mások rohadtul nem akarnak mindig mindent megszerelni, csak azért, mert ők a pasik. Visszatérő elem az illatos, habos fürdőzés, de úgy fest, ezt sokan űzik is. Sokan akarnak leggingsben járni, de igazából ez sem para. Vagy a smink, a manikűr, egyéb testápolási biszbaszok. 

Erős a kézműves vonal, van, aki kötne, van aki köt, más varrna, horgolna, esetleg kézműves rendezvényeken venne részt. Férfiasan szólva: "én úgy kötnék, mint az állat."

Aztán ott vannak az érzelmesek: "szeretném a cuki dolgokról egyszerűen elmondani, hogy cukik." És hogy hogy lehet ezt férfiasan? Hát így: "Csak tedd mindig elé, hogy kibaszottul. Az imádnivalóból kibaszott imádnivaló lesz." Egyetértő bólogatás: "az is jól működik, hogy az a szar. Cuki az a szar." És a kettő vegyítése a cuki elhagyásával: "Mary: Jaaaaaaaj, nézd meg azt a kiscicát! John: Kibaszott szar."

Problem solved, gentlemen, jöhetnek a kommentek.