Egy zürichi egyetem és egy svájci párkereső applikáció koprodukciójának az eredménye a honlap, ami egy hatpontos skálán belövi, mennyire vonzó a külsőd (sőt, a korod is megsaccolja).

hülye app howhot

 

Ehhez a program egy adatbázist használ, amit a Blinq nevű app mindenféle eredményeiből állítottak össze. Nyilván nem szabad túl komolyan venni, amit ír: mind egyedi és tökéletes hópihék vagyunk, ráadásul az ízlések is eltérnek. Ráadásul nagyon illemtudó is, ha valaki a hópihesége ellenére azért mégis csúnyának minősülne, csak egy óvatos (de sokatmondó) hümmögést kap.

Itt tudjátok kipróbálni.

hülye app howhot

Az gonosz Nagy Testvértől rettegő olvasóknak talán fontos lehet, hogy azt írják a honlapon, nem tárolják a feltöltött képeket (a Nagy Testvér úgyis megszerzi máshonnan).

Az oldal elég nagy terhelés alatt van – mindenki erről ír –, úgyhogy néha elég sokat kell próbálkozni, amíg végre sikerül feltölteni egy képet, legyetek türelemmel, ha ez a szitu.

Csomóan persze megosztják az eredményüket, ezeket a posztokat #howhot címkével lehet nyomon követni a különböző közösségi oldalakon. Természetesen megy a bolondság is, Csubakka, kisállatok, fura bohócok is mind elég jó értékelést kapnak.

hülye app howhot

Bele se merek gondolni, vezető politikusaink milyen eredményeket kaphatnak.

via