Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Kontentbánya

Téged kinevetnének a magyarfaktosok? Költészeti teszt!



Tíz versrészletet választottunk ki, ezeket kell felismerni. Mindegyik alatt három lehetőség van, szerző és cím, van ami nehéz, van ami könnyű. Sőt, van egy olyan válaszlehetőség is, ami full baromság.

teszt

TZ-re felkészülni, akit puskázáson érünk, kicsapjuk. Nyilván nem, de a bociszemű Babits Mihály tök szomorú lenne :(

Tovább
0

Felismered a Csillagok háborúja helyszíneit?



Egy messzi-meszi galaxis bolygóinak és holdjainak tájképei szerepelnek a következő kvízbe, az eredeti és az előzménytrilógiából.

teszt

A Tatuin és a Hoth még egyszerűbben meglesz, de mi is történt a Yavin 4. holdján? Hogy néz ki, a felrobbantott Alderaan?

Tovább
0

Itt egy teszt ahol úgysem az a lényeg, hány pontot szerzel, hanem a félpucér nők



Leonardo DiCaprio is rendszeresen a Victoria's Secret kiemelt modelljei, az angyalok közül választ magának barátnőt, úgyhogy ő biztos tudja, hogy hívják a lányokat. És te?

teszt

Csapassuk!

Tovább
0

Kit vitt táncba Vincent Vega?



Emlékszel a 90-es évek leghíresebb filmkaraktereire? Melyik szín melyik színészhez tartozott a Kutyaszorítóban-ban? Melyik heroinfüggő srácot alakította Ewan McGregor?

teszt

Akkor itt egy teszt, lássuk, mi maradt meg!

Tovább
0

Amikor Budapest volt Magyarország Miskolca



Történelmi kvíz következik. Itt egy csomó fénykép, a legrégebbiek a a 19. század végén készültek, a legújabb 1910-ben. Felismered, hogy mely helyszíneket ábrázolják ezek a fotók?

teszt

Fortepan/Lajtai László

A mostani elnevezésüket adtuk meg, de szinte mindenhol szerepel egy modern kép is a helyekről. Miután választottatok egy lehetőséget, a kép bal felső sarkában tudtok a régi és az új kép között váltani.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog