Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Kontentbánya

Kié ez a dekoltázs? 2.



A magyar cicik után a nemzetközi cicik következnek, a feladat egyszerű, ki kell választani, melyik hírességé a képen látható dekoltázs.

Hajrá!

Tovább
0

Kié ez a seggáll?



A köznyelv seggállnak nevezi azt az álltípust, amelyen látható egy kis vágás, bemélyedés, így pedig az áll formája hasonlatossá válik egy fenékéhez.

A segáll tök elterjedt dolog, csomó ember ilyennel az arcán lett világhíres. A következő tesztben azt kell eltalálni, melyik áll melyik sztárhoz tartozik. Hajrá!

Tovább
0

Éjszaka a földön



A következő teszttel is maradunk a földrajz témakörén belül, esti műholdképek alapján kell felismerni a kivilágított városokat.

Vannak köztük könnyebbek és nehezebbek, a fenti még nem a kvíz része, azért remélhetőleg mindenki felismeri. Jöhet a többi?

Tovább
0

Topográfia-101



Vaktérkép következik: össze tudod párosítani az ország nevét az alakjával? Van könnyebb és van nehezebb is a feladványok között, az eredményeket kommentekben tolhatjátok.

Hajrá!

Tovább
0

Régen még a magyar filmek is jobbak voltak



Újabb teszt következik, most kiderül, jobb vagy-e azoknál a fogalmatlan mai fiataloknál, vagy sem. 10 jelenetkép, 3 választási lehetőség, az oroszok már a spájzban vannak, a nemzetközi helyzet fokozódik, satöbbi.

Hajrá

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog