Vajon szokott Orbán Viktor a matekérettségivel rémálmodni? Zárták Gyurcsányt a szekrénybe az osztálytársai? Üvegezett vajon Lendvai Ildikó?

teszt

Képünk illusztráció

Megannyi égető kérdés, melyekre valószínűleg soha nem kapunk választ, hiszen a politikusok tablóképeit előbányászni az internetről is gyakran lehetetlen feladatnak bizonyult.

 

A tablótesztünkről sajnos hiányoznak hát olyan nagyvadak, mint Lázár János, Selmeczi Gabriella vagy éppen Kunhalmi Ágnes. A 444 remek válogatásából kiindulva viszont azért egy kvízre valónyit összeszedtünk. Lássuk, kire repülhettek rá a legtöbben az érettségi bankett alatt végzős honatyáink és -anyáink közül.

Bejön a hipszter Vitya? Szúrnád a borostás Ferit? Szerinted az a baj a magyar politikával, hogy az ember rá van kényszerítve, hogy valaki ellenében szavazzon egy "kisebb rosszra", és ez az egész egy előre definiált, és felrobbanthatatlanak tűnő politikai koordináta-rendszer viszonylatában történik, ahelyett, hogy olyan képviselőket választhatnánk, akiket valóban szívesen látnánk az Országgyűlésben? Akkor lájkolj a Facebookon!