Mi az igaz szerelem, ha nem az, mikor azzal kívánsz kedveskedni újdonsült nejednek, hogy megreformálod az ország intimbetétpiacát? És mit kapsz cserébe? Válási papírokat.

Indiában csak menstruációs embernek ismerik Arunancsalam Murugananthamot, aki éveken keresztül megszállottan dolgozott, hogy megfizethető, higiénikus és megbízható betéttel könnyítsen a nők életén. Indiában 300 millió nő nem tud megfelelő intim termékről gondoskodni magának, hagyományosan mindenfél rongyokat használnak erre a célra.

 

Menstruation Man felesége is így tett, amin a pasi kiakadt, így gyorsan mindenféle prototípusokkal állt elő, amiket a felesége havonta tesztelt, de elég bénának találta őket. Mivel havi pár nap volt csak a tesztidőszak, a pasi az orvosin tanuló nőket kért meg, hogy vegyenek részt a kísérletben, de túl félénkek voltak, hogy rendes visszajelzést adjanak. Murugananthamot azonban a legkézenfekvőbb megoldáshoz nyúlt: épített magának egy mesterséges méhet, ebbe állatvért töltött, alsónadrágjába újabb és újabb betéteit helyezte, és időnként megnyomta a testére erősített méhet egy kis vérzésért. A lassan a körötte terjengő szag és a folyton vérfoltos nadrágjai miatt nyilván ő lett a falu perverze. A felesége jól lekopott, ő meg tovább molyolt a betétekkel.

Mára országszerte rengeteg helyen gyártják az általa fejlesztett gépekkel a többihez képest féláron elérhető betéteket. A technológiát nem hajlandó eladni semmilyen vállalatnak, a felesége 5 év után visszatért hozzá, teljes a happy end.

Full sztori az Al Jazeerán

Jó dolog a teljes happy end, hát még az, ha lájkolsz a Facebookon!