Kontentbánya

Viharföldek vándoraDustin Farrell csodálatos videót készített: 2017-ben több mint 30 ezer kilométert autózott, viharok nyomában, hogy speciális, 1000 képkocka/másodperces kamerájával rögzítse azokat. A dolgát könnyítette, hogy a kamera folyamatosan forgott, de csak akkor mentette el a felvétel hasznos részét, amikor - a villámok után - Farrell megnyomott rajta egy gombot.

Tovább
0

Későn vette észre: Iszonyú ciki képet küldött a barátnőjérő az anyukájánakSzegény srác, a netezők figyelmeztetták egy apró részletre, ami elkerülte a figyelmét az alábbi fotón. Te kiszúrod, mi az?

Tovább
0

Kiszúrod a vadászó hópárducot?Nőtársaink inkább figyelemet szeretnék felhívni magukra, amikor párducmintás holmikba bújnak, de lássuk, mennyire lehet kiszúrni, amikor az eredeti tulajdonoson vannak a foltok!

Tovább
0

Nem hiszed el, mire képes a nyíllal a Youtube-os legolasHiába bujkálsz egy oszlop vagy egy túsz mögött, Lars Andersen webíjász úgy meggörbíti a röppályát, hogy így is kilövi a szemed. Tisztára mint a Wanted c. filmben,

Tovább
0

Sztárgyerekek és sztárszüleik azonos korbanHasonlítanak egymásra? Pedig sok esetben az sem volt nyilvánvaló, hogy ők rokonok!

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Legfrissebb bejegyzések

Reblog