Kontentbánya

Léteznek ezek a kémiai elemek?teszt

Reálosok, ez a teszt nektek lett inkább kitalálva. 20 kémiai elemet sorolunk fel, el kell dönteni, szerepelnek-e a periódusos rendszer 118 eleme között.

Tovább
0

Teszt: ébredés a filmekben és sorozatokbanteszt ébredés

Fantasztikus formátummal jelentkezünk, gifteszt közvetkezik: 20 filmből, sorozatból láthattok, ébredős és ébresztgetős jeleneteket, a mozgóképek alatt pedig a helyes címre kell bökni. Jó reggelt.

Tovább
0

Felismered a híres férfiakat?teszt

Ezt a remek tesztet a Playbuzzon találtuk, gyorsan lefordítottuk, és megosztjuk itt is, tegyétek csak próbára magatokat. Főleg színészek szerepelnek benne, de vannak zenészek, politikusok és egyéb hírességek is. Hajrá!

Tovább
0

Teszt: tudod, mit tehet a rendőr?Ha már ennyi a tüntetés mostanában, ráadásul egy-két tüntető lakásán meg is jelentek rendőrök, vagy rendőrnek tűnő egyének, jó, ha az ember tisztában van vele, mit lehet és mit nem.

Tovább
0

Ki tudod egészíteni a regényidézeteket?Lássuk, mennyire vagy penge irodalomból: 15 idézetet mutatunk, hiányzik egy része, alatta három lehetőség, melyik való a kipontozott részre? Segítségképp megadtuk a szerzőt és a mű címét.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog