Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Kontentbánya

Jöhet egy irodalmi kvíz a költészet napjára?



Tudod, kinek a születésnapja van ma, milyen színű volt Edward király lova, és azt, hogy hívták Radnóti feleségét? Akkor már három kérdést ki is pipálhatsz a tizenötből!

teszt

Gyerünk, ne féljetek, a verslábakra nem kérdezünk rá.

Tovább
0

Rettegsz a lufiktól, a hidaktól, a szellemektől?



Akkor neked globo-, gefiro- és fazmofóbiád van. De rosszabbul járt az, aki heliofóbiás, mert ő a fénytől iszonyodik.

teszt

15 továbbia fóbiát mondunk, ki tudod találni, mitől fél, aki ezektől szenved?

Tovább
0

Hogy hívják ezeket a közterületeket ma?



Moszkva és Felszab tér, Tanács körút és társai. Ezeket valószínűleg a legtöbben ismerik, de mi a helyzet a többivel? Tudod, mit neveztek Engels térnek? Hol volt a Vörös fény utca? Osztyapenkó?

teszt

A képek egy kicsit segíthetnek, hajrá!

Tovább
0

Ó, azok a régi nyarak, azok a régi jégkrémek



Ha az ember a 90-es években volt gyerek, az egyik meghatározó élmény minden bizonnyal a fagyisautó, és a különböző színes jégkrémek voltak. Cerka és Kaktusz, Cikk-cakk és Calippo. Habár sokat ezek közül még ma is kapni, az idő múlásával valahogy az életérzés is megváltozott.

teszt

Először is itt egy teszt, lássuk, mennyire emlékszel még ezekre a jégkrémekre, utána pedig reklámtábla segítségével felülhetsz a nosztalgiavonatra. Csu-csú.

Tovább
0

Hölgyeim és uraim, lássuk, ki mennyire jól nevelt. Illemteszt!



Jó, ha tudod, mikor szokás előre engedni a nőt, és mikor vezet egy férfi, de az etikett világa ezen túlmutat: virágok, étterem, utazás, stb.

teszt

Ha nem közjogi méltóság az ember, viszonylag ritkán kell protokollkérdésekben helyt állnia, sőt, sok esetben ezek merev betartása hülyén is veheti ki magát. Pedig udvariasnak és illemtudónak lenni jó. Igyekeztünk olyan kérdéseket kiválasztani, amelyek vagy elég érdekesek, vagy elég hasznosak ahhoz, hogy érdemes legyen egy kicsit törődni velük.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog