Kontentbánya

Kurzuson tanítják, hol a csiklóKínában Dr. Fang Gang mutatja meg, hol van a klitorisz, de az előjáték mesterkurzus csak töredéke a teljes tananyagnak.

Az országban még elég erősen élnek a konzervatívabb családmodellek, a férfiak a szigorú kenyérkereső szerepét töltik be, a gyerekek nevelése és a házimunka viszont a nők egyedüli feladata marad. Ráadásul a kurzus szervezői (China White Ribbon Volunteers Network) úgy vélik, a kínai asszonyok fele családon belüli erőszak áldozata.

Úgyhogy a Good Father, Good Partner nevű háromnapos képzés túlmutat a csiklókeresésen: céljuk, hogy az élet minden területén növeljék a nemek közötti egyenjogúságot, és kicsit szembemenjenek az oszágban elfogadott túlságosan is maszkulin férfiszereppel. Oktatják még az apai feladatok betöltését, a csecsemőgondozást, a házimunkát és a családon belüli erőszak kialakulásának okait.

Részletek a Vice-on. 

Tovább
0

Már megint halálos lövöldözés volt egy amerikai egyetemenEgy ember meghalt, a lövöldözőt már letartóztatták.

Részletek: Vice

Tovább
0

Ilyenek lennének bollywood sztárjai a Tinderen. Soooo 90's, soooo gayMég több a Quartzon

Tovább
0

ELMARAD - "Veszélyes felhő" lakosságvédelmi gyakorlat (sic!)Tisztelt Szerkesztőség!

Kedves Kolléga!

Tájékoztatom, hogy a 2015. október 12., 9.30-ra (Puskás Ferenc Általános Iskola, 1191 Budapest, Berzsenyi u. 8.) meghirdetett sajtóesemény a Budapest Főváros Védelmi Bizottságának lakosságvédelmi gyakorlata kapcsán elmarad.

Megértésüket köszönjük.

Tovább
0

Így ünnepel a magyar válogatottA Feröer-szigetek elleni DIADAL után zúg az öltözőben a No Roxa Áj.

Aki esetleg nem ismerné.

Tovább
3

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog