Kontentbánya

Azt hitted, tisztában vagy vele, mennyire beteg ez a világ? Hát tévedtél!Az AquaMermaid a legújabb dili Kanadában, mert a sima úszás snassz, és nem elég artisztikus. A hableányiskola pedig szórakoztatva tanít úszni, és fejleszti az erőnlétet. Mindenki boldog, minden csodálatos, tombol a nőiesség és a kecs, meg a báj. Csak a medencéig eljutni béna egy kicsit.


Aquamermaid Testimonials

Tovább
0

Felfedezed az összes filmes utalást a képen?Erről szól a PopCorn Garage nevű böngészős játék, 66 filmet kell megtalálni egy garázsban, nekünk 50 már összejött, de a sárga cipő meg az a fura sárga gigaciterához hasonlatos izé kifogott rajtunk.

Vigyázzatok, a hibákat is számolja.

Tovább
0

Hé, Csubbakka, mi vagy te, vuki?Az angol bulldog válaszol a kérdésre. Hangot rá!

Tovább
0

Zokogj, itt a legromantikusabb rágóreklám a világonA kutyaúristenit a kommunikációs szakembereknek, ez tényleg elég megható/cuki lett.

via BuzzFeed

Tovább
0

Itt egy óriási sztereotípia-világtérképNaná, hogy Magyarország is szerepel rajta, de mivel? És vajon hol birkózhatnak medvékkel, merre található az oligarchaodú, a cigánybarlang, a melegszobor, és hol mos partot a Vöröshajúak tengere?

Az atlaszt egy 17 éves szlovák srác készítette, Martin Vargic, aki annyira jó a térképrajzolásban, hogy már egy egész könyvet kiadott belőlük. Itt látható a teljes sztereotípiatérkép, alatta pedig az Egyesült Államokra vonatkozó rész:

A többi képért ide kell kattintani.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog