Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Kontentbánya

Mostantól üzenetet küld a menstruációs vér



A menstuációs kehely avagy cup már jó ideje a piacon figyel, ami mind egészségügyi, mind környezetvédelmi, mind anyagi szempontból remek alternatívája a hagyományos eszközöknek.

Ezt emeli hamarosan új szintee a LOONCUP, ami egy applikációval összekötve a cucc mennyiségéről, színéről gyűjt adatokat, és minden nő tudja, hogy ezek elég fontos információk lehetnek. Idővel azt is jelzi, hogy mikor esedékes a menzesz, úgyhogy külön naplót sem kell vezetni, azaz elfelejteni vezetni, és hülyén ülni a nőgyógyásznál, mikor felteszi a kérdést, mikor is volt az utolsó. A Kikcstarteren jó rég összegyűlt a pénz a megvalósításhoz, tele vele a világsajtó, úgyhogy lassan be lehet fejezni, hogy úgy menstruáljunk, mint az állatok, fogalom és technika nélkül.

Tovább
0

A cicatáska az új japán dili



Pico, egy japán háziasszony készíti őket - természetesen nem igazi macskákból, hanem plüssből -, és mivel rengeteg melóval jár egy-egy darab, ezért csak egy akuciós oldalon árulja őket.

Tovább
0

Itt a világ 50 legszebb nője. Hányat ismersz fel közülük?



Szőkék, barnák, feketék. Ismered őket a filmvászonról, reklámokból és a kifutóról. Láttad őket már ezerszer. A nevüket is tudod?

Tovább
0

Milyen lett volna a Vissza a jövőbe 2, ha a valódi 2015-ben játszódik?



Szomorú: crocs, online bullying, hipszterek, nyomasztó politikai-közéleti helyzet. És még légdeszka sincs.

Tovább
0

Csodálatosan gyönyörűséges fjordok kenuból



Néznénk, mennénk, eveznénk.

Van még, ahonnan ezek jöttek. Itten.

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog