Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Kontentbánya

Az új Simpsons-os kanapépoén gyönyörű óda a 80-as évekhez



Homer és az ülőgarnitúra agyonlő mindenkit, majd a gyúros Ned Flanderst simán sittre vágják. Neonfény, fehér öltöny, VHS-hatás és Pushing to the Limits. Orgazmus.

Tovább
0

Akik mellett nem a szerelembomba robbant :(



Történelm TZ van megint, 12 híres merényletet szedtünk össze. A tesztben az áldozat nevét láthatjátok, ezt kell összepárosítani a gyilkosság különböző részleteiből összeállított képekkel. Évszám, elkövető, helyszín, fegyver, egyéb árulkodó nyomok.

teszt

Van két olyan ügy, ami szorosan összefügg, vigyázzatok, ne keverjétek őket össze, ahol pedig el tudjátok olvasni a feliratot, érdemes.

Tovább
0

Majd a számítógép megítéli, mennyire vagy szép



Egy zürichi egyetem és egy svájci párkereső applikáció koprodukciójának az eredménye a honlap, ami egy hatpontos skálán belövi, mennyire vonzó a külsőd (sőt, a korod is megsaccolja).

hülye app howhot

Tovább
0

Lövésed sincs?



Megszámolni sem lehet, hány lőfegyvert terveztek a világon, a leghíresebbeket viszont mindenki ismeri, ha máshonnan nem, a történelemkönyvekből, a filmekből vagy a lövöldözős játékokból: Kalasnyikovot, Magnumot, Coltot, Winchestert és társaikat. Most kiválasztottuk a 18 nagyon ismert darabot, ezeket kell felismerni az alábbi teszten.

teszt

Go ahead, make my day!

Tovább
0

Leszbi lányok először érnek péniszhez



Csak úgy röpködnek a hasonlatok. A fasz tényleg olyan, mint a gyurma, egy zsák mazsola, egy kígyó, egy töltött pulykanyak vagy egy megkeményedett hotdog?

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog