Kontentbánya

Mennyire vágod a rendszerváltás előtti magyar rockegyütteseket?Retró teszt következik, a kései szocializmus és a rendszerváltás környékének zenei világába. Meg tudod még különböztetni a sok hosszúhajú suhancot?

teszt

Hajrá.

Tovább
0

Felismered, melyik film elejét látod a képen?Keresztapa vagy Utolsó tangó? Aranypolgár vagy Pszicho? Van ami egyértelmű, van, amin agyalni kell, de egyáltalán nem lehetetlen a kihívás.

teszt

Lássuk, mit tudsz.

Tovább
0

Aki volt sorkatona, annak biztosan megy ez a tesztA Magyar Néphadsereg/Honvédség szlengjéről készítettünk most egy remek kvízt. Szabócsalád, heppabungi, buzivíz, lássuk mennyit tudsz, kopaszkám.

Tovább
0

Most kiderül, ki az igazi filmrajongó!Az eddigi legnagyobb kvízünkkel, egy úgynevezett MEGATESZTTEL jelentkezünk, ezt a profi mozirajongóknak ajánljuk. 100 filmplakátot mutatunk, mindenféle felirat nélkül, a kérdés, hogy melyik alkotáshoz készültek. A címeket az egyszerűség kedvéért magyarul és az eredeti nyelven/angolul is megadtuk.

teszt

Hajrá!

Tovább
0

Híres filmes utolsó mondatokteszt

Nincs is annál jobb, mint amikor valaki még eldurrant egy elég jó egysorost, mielőtt meghal. Na, ebben a tesztben nem csak ilyen laza beszólások lesznek, de valamilyen szempontból mindegyik emlékezetes. Össze tudod passzintani a mondatot a szereplővel?

Hajrá!

Tovább
0

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog