Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Kontentbánya

Lidérces: így néz ki az egyik legelső filmfelvétel ultramagas felbontásban



A világ egyik legelső és leghíresebb filmje a Lumiére testvérek L'arrivée d'un train en gare de La Ciotat c. alkotása, ez az, amiben befut egy vonat az állomásra, és ami állítólag akkora pánikot keltett a vetítésen, hogy az emberek felugráltak helyükről és elmenekültek, nehogy elüsse őket a vonat.

Tovább
0

Ezek a filmek durrantak nagyot 2015-ben. Tudod, mi a címük?



A Csillagok háborúja csak azért sem szerepel köztük.

teszt film

15 jelenetkép, gyerünk!

Tovább
0

Hogy került a frigyláda a messzi-messzi galaxisba, a Monty Python pedig a Trónok harcába?



A Screen Rant összeszedett 10 darab üvöltően nagy filmes utalást, amit különböző népszerű sorozatokban rejtettek el a készítők.

Van itt Breaking Badtől kezdve a Csillagok háborúján át minden, és előkerül Tarantino, Han Solo karbonitba fagyasztott teste, a frigyláda, egy nagy adag mustár, és egy nagyon gyanús fadoboz is.

Tovább
0

Amikor pofátlanul lopnak egész jeleneteket más filmekből



Minek még egy autós akciójelenet, ha a múltkori olyan látványosra sikerült? Minek felrobbantani még egy űrhajót, ha pont úgy néz ki, mint az előző? És főleg minek kopaszra borotválni pár gyereket, és tornaórát tartani nekik, ha úgyis volt egy sorozatunk, amiben már ezt egyszer lefilmeztük?

Ez már nem homage vagy utánzás: az alábbi videó konkrét eseteket vizsgál, amikor pénzhiány vagy egyéb okok miatt ugyanazokat a képsorokat használja több, néha egymástól tök független film. Nektek feltűnik, amikor ugyanazt látjátok kétszer?

Tovább
0

Életre keltek a filmplakátok



Ha lenne filmklub a Roxfortban, tuti ilyen posztereket raknak a falára.

Tovább
0
«
12

Hass, alkoss, lájkolj!

Vissza az iskolapadba!

Kontentbánya

blogavatar

Johó, irány a nettárna!

Reblog